Vergaderdata (aanvang 19:30) en vergaderlocatie

Vergaderdata:

Bij alle vergaderingen is iedereen van harte welkom.

2019

maandag 11 februari, 19.30 uur, ´t Barghse Huus, Willem v.d. Berghstraat 1
maandag 29 april 19.30 uur, ‘t Barghse Huus, Willem v.d. Berghstraat 1
maandag 24 juni, 19.30 uur, ‘t Barghse Huus, Willem v.d. Berghstraat 1

maandag 16 september, 19.30 uur, ‘t Barghse Huus, Willem v.d. Berghstraat 1

maandag 25 november, 19.30 uur, “t Barghse Huus, Willem v.d. Berghstraat 1

Vergaderlocatie:

‘t Bosman Huus,  Antoniusstraat 14a,  7044 AP Lengel

‘t Barghse Huus, Willem van den Berghstraat 1, 7041 CW ‘s-Heerenberg

 

Burgerpeiling gemeente Montferland van start

Bij 5.000 inwoners is begin april een uitnodiging voor deelname aan de Burgerpeiling op de mat gevallen. Uit alle inwoners hebben wij een steekproef getrokken van 5.000 inwoners. Wij vinden het namelijk belangrijk te weten wat inwoners van onze gemeente vinden. Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw woonomgeving, de voorzieningen of de gemeentelijke dienstverlening? Vindt u dat de gemeente luistert naar de mening van haar inwoners?
De 5000 geselecteerde personen kunnen hun mening geven in het online onderzoek dat nu nog loopt. Binnenkort ontvangen de personen die het nog niet hebben ingevuld nog een herinnering. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau het PON. We verwachten u nog voor de zomer te kunnen informeren over de resultaten van het onderzoek.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>