Leden gevraagd

Het Wijkplatform ´s-Heerenberg Oost komt graag in contact met mensen die net als wij enthousiast zijn over ´s-Heerenberg Oost en die samen met ons de activiteiten van het Wijkplatform verder vorm willen geven.

Het doel is het behouden en verbeteren van de leefbaarheid in ’s-Heerenberg Oost door o.a. bewaken en verbeteren van de (verkeers) veiligheid, inrichting woonomgeving, een aanspreekpunt te zijn voor de bewoners en het bevorderen van de sociale controle.

Dit doel wil het wijkplatform bereiken door samenwerking tussen de bewoners en de gemeente en andere instanties zoals politie en woningstichtingen/corporaties te bevorderen waarbij het wijkplatform de brug is.

Door de betrokkenheid van de bewoners te vergroten kan de samenwerking met deze instanties er uiteindelijk toe leiden dat wij zaken die ons als bewoners aangaan en die wij belangrijk vinden ook bij de gemeente en andere instanties  onder de aandacht worden gebracht en dat zo zaken kunnen worden opgepakt en verbeterd en problemen kunnen worden opgelost.

Denkt u zo’n actief nieuw lid te zijn neem dan contact met ons op via

wijkplatform.sheerenberg-oost@montferland.info

of  per telefoon 0314-667525

P.S  Er zijn geen kosten aan verbonden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>